Flirt technieken van de man herkennen

Flirt technieken van de man herkennen

28 oktober 2019

Je hebt al een tijdje een oogje op die leuke heer, maar je weet niet of hij gewoon vriendelijk naar jouw toe is of als hij aan het flirten met je is? Leer hier hoe je de flirt technieken van de man herkent: 

Hij is steeds dichter bij je 

Hoe vaker de jongen naar je toe komt, hoe beter. Als hij vaker het innitiatief neemt om naar je toe te komen, dan is hij wellicht geinteresseerd in je. Is dat wederzijds? Dan kun je dit ook subtiel laten weten.  

Houden van oogcontact 

Oogcontact houden is een onderdeel van flirten. Alleen weet je niet altijd of hij oogcontact met jou houdt of als hij gewoon in de ruimte kijkt. Vermijd het oogcontact niet en zoek zeker elkaars ogen op tijdens een gesprek. Je laat zo merken dat je echt geïnteresseerd bent en luistert. Kort oogcontact en snel wegkijken behoort ook tot flirten. 

Zijn hand op je heupen

Legt hij zijn hand op of dichtbij je heupen? Dit betekent dat hij interesse in je heeft. Deze houding zegt wederom veel over het temperament en het karakter van de man. Jongens die dit doen zijn zelfverzekerd. Sommige vrouwen vinden het echter helemaal niet aantrekkelijk, maar juist onbeleefd... 

Een flirterige aanraking

Als je van tijd tot tijd merkt dat hij je af en toe aanraakt betekent dit dat hij om nog meer aandacht van je vraagt. Vind je de aanraking fijn, ga dan zeker verder een gesprek met hem aan. 

Een warme en oprechte glimlach

Een glimlach is altijd een middel om je positieve gedachten over te brengen. Glimlach terug en dit zal meteen jullie contact leuk maken. Merk je, dat er een klik is tussen jullie, ga elkaar tegemoet en praten jullie over dingen, die jullie boeien. Ga daarbij altijd even na, of de andere persoon je contact fijn vindt en welke reactie je terugkrijgt bij het stellen van vragen. 

Als hij zijn hoofd draait

Misschien wist je dit nog niet, maar als een jongen zijn hoofd draait dan betekent dit veel. De manier hoe hij zich omdraait kan betekenen dat hij elk woord dat je zegt goed wilt horen. 

Spiegeltechniek

Als de persoon op dezelfde manier gaat lopen, zitten en lachen en jou eigenlijk kopieert dan heeft hij eigenlijk geen controle over wat er gebeurt en dit is meestal onbewust. Toch betekent dit dat hij je leuk vindt. Er wordt zelfs gezegd dat het kopiëren van elkaars houding de ultieme vorm is van flirten en vleierij. 

Ben je dus super verliefd op een van de heren in je klas, aan het werk of die je pas hebt leren kennen en herken je deze flirtsignalen? Dan kun je gerust ervanuit gaan, dat het gevoel wederzijds is en dat jullie leuke gesprekken met elkaar kunnen gaan voeren. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden