Hoe kun je het best flirtsignalen herkennen?

Hoe kun je het best flirtsignalen herkennen?

28 oktober 2019

Hoe weet je of je versierd wordt door een vrouw? Niet elke man weet of er geflirtd wordt met hem of niet? Is ze gewoon aardig aan het doen of vind ze je echt leuk en is ze aan het flirten met je? Sommige mannen kunnen de flirtsignalen goed herkennen en anderen laten een gouden kans schieten. Welke signalen mag je zeker niet aan je voorbij laten gaan? 

Ze blijft oogcontact houden met je 

Uiteraard heeft een vrouw je al eens recht in de ogen gekeken, maar als ze blijft kijken, is het pas echt menens voor haar. Je kunt het houden van oogcontact dan ook zien als een uitnodiging om haar te benaderen voor bijvoorbeeld een leuk gesprekje. De grootste fout, die je dan kan maken, is wegkijken. Wegkijken kan impliceren, dat je veel of juist geen zelfvertrouwen hebt of dat je gewoon niet beschikbaar bent. 

Steeds dichterbij komen 

Ben je in een ruimte waar het houden van oogcontact niet of bijna onmogelijk is, dan is het raadzaam om te kijken of de vrouwen in dezelfde ruimte steeds dichter bij je komen. In dat soort gevallen moet je ook goed nagaan of ze het bewust of onbewust doen. Zodra je voor jezelf hebt kunnen uitmaken, dat ze steeds dichterbij komt omdat ze geinteresseerd is, stap naar haar toe en start een gesprekje. 

Ze raakt je aan 

Als ze je steeds aanraakt, wil dat zeggen, dat ze je beter wilt leren kennen. Ze zal je dan vaak een tikje geven ter hoogte van je middel terwijl je met iemand anders aan het praten bent. Of ze loopt per ongeluk tegen je aan bij het passeren. Feit is dat als ze je aanraakt, ze hoopt dat je haar ook aanraakt.

Ze gaat met haar vingers door haar haar

Als ze ook geinteresseerd is in je, dan zul je merken, dat ze in een gesprek met je vaker met haar vingers door haar haren zal gaan. 

Ze onthoudt wat ze je verteld heeft

Er wordt vrijwel overal geflirt. Niet alleen wanneer je een avondje gaat stappen, maar ook op de werkvloer kan er geflirt worden. Alleen moeten vrouwen aan het werk iets discreter zijn dan in het midden van de dansvloer. Als een voruwelijke collega keer na keer het laatste gesprek vlotjes ophaalt, is de kans groot dat je haar intrigeert. Op de werkvloer kan ze echter niet zo direct zijn als in een danstent, dus gaat ze subtieler te werk. Vind je haar ook leuk? Laat het gesprek maar gewoon zijn beloop hebben en leer elkaar beter kennen. 

Ze is steeds in de buurt van je 

Een vrouw is nooit zomaar de hele tijd in de buurt van je. Komt ze vaker een kopje koffie bij je drinken in de pauze, wilt ze steeds meer van je weten? Voelt ze zich op haar gemak bij je en geniet ze van je aandacht? Dan is de kans groot, dat ze geinteresseerd is in je en dat jullie beiden een leuk tijd tegemoet kunnen zien. Vraag haar dus ook gerust hoe haar dag was of hoe haar weekend was. 

Ze vraagt vaker om samen iets te gaan doen

Als ze geinteresseerd in je is, dan zul je merken, dat ze je steeds zal vragen om iets samen te doen. Ze zal je vragen om samen iets te gaan eten, samen te gaan dansen of samen naar de cafe te gaan. Ga ook hier de signalen voor jezelf na. Wilt ze gewoon als vrienden iets leuk doen of vind ze het toch prettiger met jou alleen in de buurt. 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden